Overslaan naar hoofdinhoud

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen of een nieuwe aanvragen als ik deze vergeten ben? - Kennisbank / Account - We're here to help

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen of een nieuwe aanvragen als ik deze vergeten ben?

Lijst van auteurs

Je gaat naar »Sign in / Register« in de rechter bovenhoek en je klikt op »Bent u uw wachtwoord vergeten?« om jouw e-mailadres in te geven. Een e-mail met de link om jouw wachtwoord aan te passen wordt naar jouw e-mailadres verzonden.