Overslaan naar hoofdinhoud

Waar kan ik mijn bestelgeschiedenis bekijken? - Kennisbank / Order - We're here to help

Waar kan ik mijn bestelgeschiedenis bekijken?

Lijst van auteurs

Om jouw eerdere bestellingen in te zien, kun je op onze website inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord. In het kopje onder "Uw naam" in het menu-item "Klantaccount" vind je een overzicht waar al jouw eerdere bestellingen staan vermeld.

Helaas is dit niet mogelijk voor bestellingen die als gast zijn geplaatst.